Philips | Aachen

Philips in Aachen was renovated in 2017 in terms of fire protection. A smoke extraction and sprinkler system as well as an alarm system were installed. Within the framework of this conversion, Philips planned an acoustic optimisation, accompanied by an improved visual appearance. Our HAUFE acoustic lamella is perfectly suited for this purpose. In addition, a new lighting concept was developed and integrated directly into the slatted ceiling. The installation was carried out during ongoing production and therefore the hall was scaffolded in sections. In order to optimally adapt the ceiling, the slats were manufactured with regulation punching and fixed lengths.

For a constant, “machine-friendly” room temperature in large hall areas, we recommend our new HAUFE surface temperature control.

Customer: Mobau Baustoff-Union GmbH
Publisher: StevaKo Construction Service
HAUFE product: Acoustic lamella, similar to RAL 9003
Photographer: Michael Meschede
Fact Box:
– approx. 2,100 sqm
– Module 100 / LH 40 mm

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn Sie diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwenden oder auf "Akzeptieren" klicken, erklären Sie sich damit einverstanden.

Schließen